Tony Irving & Alexander

Ny hobby?

Postad: 23 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Lektioner, Livet, Tips, Träning, Vardag | Etiketter: , , , | 2 kommentarer

Satt i morse och diskuterade med Alexander det här med att ha en gemensam hobby eller intresse. Många par har ju ett gemensamt intresse de delar, men vi har inte hittat det ännu. Visst har vi mycket grejer och aktiviteter vi båda gillar, men inget som vi direkt kunnat kallat hobby eller gemensamt intresse. Vi båda gillar ju att vara aktiva och röra på oss, helst då i naturen eller i alla fall utomhus. Och allteftersom samtalet flöt på kom vi på att vi båda har ju varit involverade inom hästsport på något sätt och tycker att det är kul. Så varför inte börja rida?

Men var börjar man? Har någon av er därute något bra tips på hur man går tillväga här i Sverige om man skall börja rida? Finns det ridskolor för vuxna eller skall man försöka hitta ett privat stall så man kan ta lektioner när det fungerar schemamässigt för båda? Ni som kan det här får gärna kommentera och tipsa oss. Jag har nog mer hästvana än Alexander som nog vill börja på lite mer grundnivå då det är så många år sedan han red senast. Vi söker tips om ridskolor/stall i närheten av Stockholm.

/TonySök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier