Tony Irving & Alexander

Glad Påsk

Postad: 17 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Livet, Tankar, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Det finns högtider som betyder mer än andra för de flesta av oss. För mig(Alexander) är det påsken av någon anledning. Jul, nyår och midsommar i all ära, men påsken känns på något sätt som en befrielse från en lång och mörk vinter. Klockan är omställd till sommartid, lite soligare och lättare att leva. Visst är julen mysig med advent, ljus och lite pyssel, likaså midsommar med sina midsommarstänger och uppsluppna fester på skärgårdsbryggan.  Men, och det är ett stort men…Det är också förväntningarna på dessa högtider som ställer så höga krav på oss och det är svårt att njuta tycker jag. Påsken däremot är enklare och mer fri från diverse krav på den perfekta högtiden. Påsken är mer förlåtande, och som ett bråkigt sladdbarn till andra högtider. Därför gillar jag påsken, kanske för godisets skull också.

Ha en skön och solig påsk allihop!

Kram från oss!IMG_2611

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier