Tony Irving & Alexander

Återkomsten av en kär gammal vän

Postad: 10 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Etiketter: , , , | Kommentera

3273638199_769066db95_zFörra helgen var Tony på Dansbandsgalan i Växsjö och jag valde att stanna hemma och börja förbereda flytten och pula runt med småsaker som tvättning och städning. Lördagens eftermiddag var solig och skön och jag tog ett välkommet avbrott i tvätt och strykning och tog mig ned till Åtellet i Norrtälje. Åtellet är ett relativt nytt mindre hotell beläget vid Norrtäljes å. Träffade lite folk nere på Åtellet och bland annat dök en gammal bekant upp som jag inte sett på säkert 1,5 år.

När jag frågade min manlige bekante som jag inte sett på så länge visade det sig att han pysslat med något som jag drömt om länge, nämligen ett litet hus i den mörka norrländska skogen. Han hade hittat ett litet hus av en slump i en annons när han letade bland husbilsannonser och chansade på att ringa annonsören som var en äldre dam. Efter att ha åkt upp till Norrland och kikat på den lilla stugan i skogen och träffat annonsören och ägaren till stugan så slog han till. Huset blev hans och sedan dess har han spenderat nästan varje helg i det lilla huset och suttit där och filosoferat. Inget vatten eller avlopp och heller ingen el. Bara han, brasan och älven nedanför.  Det låter så underbart och ja, jag är nu jätteavundsjuk.

AlexanderSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier