Tony Irving & Alexander

Skepp o hoj!

Postad: 22 februari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Cinderella, Dans, Fritid, Jobb, Livet, Resa | Etiketter: , , | Kommentera

Idag lördag skall jag göra Tony sällskap ombord Cinderella. Skall bli toppenkul att upplev Cinderella som fått en ansiktslyftning och skall vara jättefin! Har fyra vänner från Norrtälje med mig så jag får lite sällskap när Tony har sina shower. Efter att Tony är klar med sitt jobb skall vi ta en mysig middag ihop i en av de nya restaurangerna ombord och jag ser verkligen fram emot en härlig kväll ombord.

Nu när Tony har varit ombord på båten hela veckan har jag underhållit mig med att spana vidare på hus och har varit på några husvisningar i veckan. Det är spännande, men ganska jobbigt att springa runt och se hus på kvällarna. Det är ju som jag nämnt tidigare så mycket att tänka på i valet av hus. Bara att gå igenom energideklarationen för varje hus tar på krafterna, ha ha ha! Får nog energideklarera mig själv efter att vi hittat ett hus som funkar. Det skall bli skönt när Tony går av båten och kan gå med mig på alla husvisningar och så får min mor som jag släpar runt vila sig.

Det här blir ett kort lördagsinlägg, men efter helgen skall vi lägga upp lite bilder från Cinderella och rapportera från den senaste husvisningen.

Ha en skön helg allihop!

/AlexanderSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier