Tony Irving & Alexander

I väntan

Postad: 4 maj, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Huset, Livet | Etiketter: , , , | Kommentera

I väntan på att våra garderober skall installeras har vi varit tvungna att montera upp en temporär garderob i det som skall bli vårt gästrum. På IKEA hittade vi billiga ställningar för 99:- /st och köpte på oss åtta stycken så nu kan vi ha kläderna hängande ordentligt under renoveringen vilket är skönt. Det är ju sådant elände att hålla reda på saker och ting under tiden som huset är i kaosartat tillstånd. Ni som renoverat vet säkert vad vi pratar om, och vi har knappt börjat… Idag hann vi även med att besöka Bauhaus i jakten på klinker och tvättställ. Vilken uppsjö av grejer man har att välja på! Blev alldeles matta båda två och när vi kom hem var det direkt i säng för en rejäl “gubbvila” i en timme innan middag. Underbart skönt!

PS, Vi skrattade när vi lade upp bilden, det ser ut som ett logement på en militärbas, eller kanske ett klädlager på teatern… Ds

/Tony & Alexander

Bild på garderob

Bild på garderob

 Långhelg!

Postad: 23 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Huset, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Nu är påsken över och det har varit en riktig långhelg för oss. Påskafton tillbringade vi hos min(Alexanders) mor Carina i Hysingsvik som ligger någon mil utanför Norrtälje. Min mor är en riktig kokerska och hon hade sin vana trogen gjort en liten påskbuffé som fick både mig och Tony i matkoma. Pust!

Påskdagen tog vi en tur till IKEA på vinst och förlust. Vi trodde att IKEA skulle vara fullt med folk och att det skulle vara kaotiskt, men istället möttes vi av ett lugnt och stilla IKEA i Uppsala. Häpnade över detta tog vi inte bara ett, utan två varv runt varuhuset och hade en riktigt skön dag. Efter IKEA fortsatte vi till Bauhaus som ligger granne med IKEA och där spanade vi in golv och kakel i deras otroliga sortiment. Jag tror att vi kommer att kunna hitta det mesta vi söker på Bauhaus inför renoveringen.

Sommarhimmel i Uppsala

Sommarhimmel i UppsalaSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier