Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Årets första förkylning…

Postad: 6 december, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Hälsotipset, Tillskott, Tips, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

November och början av december är en ganska tråkig period på året om det inte finns någon snö. Mörkt, kallt och blött. Man vet inte hur mycket kläder man skall ha på sig, om solen kommer att skina eller om det blir en jämngrå dag. Nu försöker jag och Alexander göra det bästa av de jämngråa och mörka dagarna/kvällarna och sysselsätta oss med bio, middagar eller bara ligga i sängen och kolla på en bra film. De soliga dagarna är de dagarna vi tar vara på och försöker vara ute i solen, kanske låna en hund och ta en lång promenad. Men något man inte kan komma undan är de tråkiga höstförkylningarna eller influensorna. Alexander har varit krasslig i tre veckor nu och jag har hostat och haft mig likaså.

Något vi båda använder för att dämpa förkylningar, feber och influensaliknande symtom är Oscillococcinum som är en homeopatisk medicin. Vet inte om det finns olika former av preparatet, men vi använder de små kapslarna med granuler som man häller ut under tungan och låter smälta där. Smakar bra, smälter snabbt och ger en bra lindring på många förkylningssymtom. Har hört att många som har problem med lederna finner att Oscillococcinum ger lindring. Kanske värt för er som känner av besvär som dessa att prova?

/Tony

oscillococcinum

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier