Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Söndagsmiddag

Postad: 10 mars, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Fritid, Jobb, Let´s Dance, Livet, Recept, Vänner | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Den här helgen som gick har verkligen varit en slapp njutarhelg. Efter fredagens Let´s Dance sov vi kvar på hotellet och vaknade sent på lördagen vid lunch. Efter det åkte vi hem till Norrtälje och vi kom inte riktigt igång, utan fortsatte vara ganska slöa under hela eftermiddagen och hux flux var det kväll och då var det bara att fortsätta slappa med att ligga i sängen och kolla in Melodifestivalen. Och den blev ju en riktig rysare, eller hur? Vi höll båda på Sanna Nielsen så vi blev toppenglada över att hon blev vinnaren! Grattis Sanna!

På söndagen hade  vi vänner över för en sen lunch och Tony lagade en riktig traditionell engelsk lunch med tomatsoppa som förrätt, lamm till varmrätt och avslutningen blev en trifle. En trifle är en engelsk dessert gjort på sockerkaka, konserverad frukt, gelatin, vaniljkräm och grädde. En riktig sockerbomb med andra ord! Men underbart god!

Nu är det en ny vecka och vi båda laddar upp för jobb. Och en hel del planerande med huset och en framtida inflytt förstås. Det är så spännande att hålla på med allt som har med vårt nya boende, men det är riktigt mycket planerande. Det blir ju en hel del pyssel med att bestämma tapeter, inredning och annat nödvändigt för att skapa ett personligt hem. Så nu är det full rulle på oss båda, ha ha!

Vi har lite problem med uppladdning av bilder för tillfället, men försöker lägga in bilder imorgon tisdag.

Kram!

Tony & Alexander

 It Stinks!

Postad: 26 februari, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Hälsotipset, Kemikalier och hormonstörare, Vardag | Etiketter: , , , , , , , | En kommentar

Last week I told you about some of the regular household products that I use and how I am slowly switching to healthier alternatives.
One of the products which I have in every room is an airfreshner. It’s by the toilet. In the kitchen and in the Livingroom.
The reason I use them is quite simple. It’s having a nice fresh smell that makes home feel more comfortable and clean.

Unfortunately I never really thought about how toxic they can be. Nor did I realise how they can aggravate problems like Asthma.
I had a friend come over for a coffee last week and she had an alerigic reaction from my Airfreshners. It irritated her asthma.
After that I decided it was time to find a way to “freshen up” my apartment that would not be dangerous .
I tried looking for airfreshners that where labelled “ Pure” or “Natural” scent.
You know what I mean ,those marketing tags that give the illusion of natural but are actually just loaded with problems. It turns out that most of them contain phthalates (Chemicals which can cause hormonal abnormalities.)

So all my Airfreshners have now gone in the bin.

I found a suggestion for an alternative. Boil a pot of water with a few drops of essential oils or use an essential oil burner. Easy enough!
Another is to make your own Potpourri.
Which is what I decided to do.
Now everything has that Citrus fresh smell and its also fun to make.
Who knows it might turn out to be a new hobby?

The most irritating thing is that I have used airfreshners for years to keep the smell away but the biggest stink turned out to be the airfreshners themselves!

Hemmagjort potpourri i skål

My home made potpourri. Not much to look at but it smells great!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier