Tony Irving & Alexander

Böcker vs iPad

Postad: 28 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Böcker, Livet, Tankar | Etiketter: , , , | Kommentera

Jag står lite kluven i en sak. Riktiga böcker vs iPad. Jag älskar riktiga böcker, de är vackra och i ett rum med böcker behöver man aldrig känna sig ensam. Hem utan böcker är inget hem, tror jag någon sa. Men det är det där med att få plats med dem. Många har nog drömmar om ett riktigt fint bibliotek hemma med hyllor från tak till golv, en sliten älskad fåtölj och bra belysning.  Men sanningen är att idag är det få förunnat att få plats med något som kan kallas bibliotek. Sedan jag skaffade mig en iPad laddar jag ned alla böcker jag vill läsa i den. Det spar utrymme hemma och jag har alltid något att läsa med mig, eller kan ladda ned. Och det är lättare att damma av en iPad än att damma hyllmeter med böcker. Men som sagt, det är och kommer alltid vara charmigare med ett hem fyllt av böcker. Det blir mer levande och speglar ganska mycket av den personen som bor i hemmet. En dag kanske jag bor i ett hem där jag får plats med ett litet bibliotek, till dess får jag nöjja mig med min läshörna. Den är inte så pjåkig den heller.

/Tony

 

 

1395278_10152031013192754_111798320_n

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier