Tony Irving & Alexander

It drives me crazy!

Postad: 5 april, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Irritation, Livet | Etiketter: , , | Kommentera

I don’t know about you, but I find it extremely annoying to walk past restaurants and bars that have bot cleaned up after their guest. I’m talking about the SMOKERS!!!.
I mean lets face it. We know that smokers cannot smoke inside anymore. So they hang around outside the bars causing havoc. Blocking the footpath and leaving their cigarette buts everywhere.
The restaurants need to take responsibility for the mess their customers are causing…..
It drives me crazy!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier