Tony Irving & Alexander

Börjar slappna av…

Postad: 28 juni, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Jobb, Livet | Etiketter: , , , | Kommentera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fjärde dagen på semestern och nu känner jag att jag äntligen börjar slappna av inte bara i sinnet, utan även i muskler och leder. Har haft en del problem med nackkotorna och även med en axel. Har haft långa varma bad och stunder i jacuzzin och nu börjar det ge verkan. Kanske är det också värmen som gör att det känns bättre i leder och muskler.

Vi försöker kliva upp i ganska bra tid för att jobba ett par timmar med krönika, blogg och förberedelser. Sedan tar vi frukost och ett par timmar vid poolen följt av av lunch och promenad. Eftermiddagen går åt till ett par timmar i solen och efter det tar vi oss upp till rummet för att fortsätta med jobb och diskutera fram bra ämnen för framtida krönikor och projekt.

Det är ett sätt som känns väldigt bra för både Alexander och mig att jobba på det här viset, samtidigt som vi är i solen och kan ta en break. Sicilien

 

 Summer highlights

Postad: 28 augusti, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb | Etiketter: , , | Kommentera

Now that Im back at work I have time to look back at my summer and share the highlights. The most memorable experience this year was my week at the dance bands festival in Malung. 5 days of intensive dancing teaching 3 hours of dance per day . There where over 400 people per hour.
An amazing experience!Crazy schedule…

Postad: 28 juni, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Jobb, Livet, Resa, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera

tony_fangarna

 

Last week was horrible.
On Monday I flew from Skavsta to Beauvais. Took a transport form Beauvais to Paris . Waited 3 hours. Tooke the train to La Rochelle. Then a taxi to the hotel. 13 hours later I arrive at the hotel ready to start the following day filming Fångarna på fortet.
Due to the Airstrike we filmed early in the morning and then at 5 pm we were on a private flight back to Stockholm. All in a days work.
The consolation was that I worked with great people and challanged myself to face up to one of my biggest fears 😉Work , Work and more Work!

Postad: 13 juni, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Hälsa, Jobb, Kost, TV | Etiketter: , , , | Kommentera

After 2 days of intensive filming of The Big Food Battle (Den stora matslaget) Im now on my way to France to film another Tv show…

Life is fun at the moment. Full of new challenges. The biggest challenge is being able to find healthy food when Im travelling 🙁Matkampen

Postad: 12 juni, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Jobb, Let´s Dance | Etiketter: , , , , | Kommentera

Now Lets Dance is finished most people seem to think that I have a slower work tempo.
I wish ! At the moment  Im in full swing with a new production which is called “ Mat Kampen”

Then it’s off to film a couple of other Tv shows.

As some of you may know I took a break from teaching for the last 6 months as I just didn’t feel motivated with all the mess in the dance world. But now Im back and enjoying it again. It’s fun to be able to do that which I enjoy the most and feel its fun again.Bra gung ombord

Postad: 27 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb, Mingel | Etiketter: , , , | Kommentera

Nu är jag ombord på Cinderella igen och igår kväll körde vi Dance the Night Away. Vi är inne på fjärde veckan nu redan. Tiden går fort. Det känns som om min vecka centreras runt vårt uppträdande här på båten.

Som vanligt spelar det stor roll för mig vilka dansband vi uppträder med och just igår var jag väldigt lycklig – av två orsaker. Lars Kristerz var den ena och Micke Ahlgrens den andra. Två band med helt olika musikstilar och framtoning som ger lite av allt för alla. Plus att dessa band vet hur – och vad – man ska spela för att få igång dansen!

Micke Ahlgrens spelar på cinderella

Micke Ahlgrens bjuder upp till dans.

Lars Kristerz på cinderella

Lars Kristerz.

 

En av de bra sakerna med att jobba ombord är att man har ett gym på sin arbetsplats, så jag hinner träna både onsdag och torsdag. En fantastisk möjlighet att kunna effektivisera sin tid på detta sätt.Regnfega svenskar

Postad: 26 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Jobb, Möte, TV, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

Jag hade inte världens bästa dag igår, vilket ni som följer mig kanske ”läste mellan raderna”. Men idag känns allt toppen!

 

Jag måste bara börja med att gnälla lite. Min dag startade tidigt. När klockan var 06.30 satt jag redan i bilen på väg mot Stockholm, för mitt presskonferensmöte på Kanal 5-kontoret. Den tiden är det rusningstrafik norrut så det gäller att ha gott om tid. Vilket jag hade också, men jag fascineras över svenskars förhållande till regn – framför allt när de kör bil.

 

Kommer man från England kan man det här med regn. Det hör till vardagen att köra bil i allt från dugg- till ösregn. Men i Sverige kör man lika försiktigt när det regnar som om vägbanan vore täckt av snö och is. Vad är ni för folk egentligen ..?! ;-)

 

Hur som helst, jag kom fram i god tid till mötet och det var jätteroligt att träffa alla deltagare och inblandade i teveprogrammet ”Mitt liv är ett skämt”! Jag kan varmt rekommendera den serien. Inte bara för att jag själv är med, utan för att ni som tittare får lära känna sidor hos kända profiler som de själva fått plocka fram genom terapi för att kunna skämta om!

 

 

Presskonferensmöte hos kanal5

Här är jag med Annika Jankell, Pernilla Wahlgren, Mårten Andersson och Glenn Hysén

Pernilla, Annika och Katrin Zytomierska

Presskonferensmöte hos kanal5

Annika Jankell och jag i motljusVilken skitdag!

Postad: 25 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb, Möte, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Vissa dagar ska man bara dra täcket över huvudet och vänta in morgondagen. Idag var en sådan dag.

 

Det började i vanlig ordning med en powerwalk. Planerad för att vara avklarad strax efter klockan nio, för en timme senare skulle tidningen Se&Hör dyka upp och göra ”hemma-hos-reportage” hos mig.

 

När jag kommer tillbaka från promenaden ser jag reportageteamet på min garageuppfart. De var mer än halvtimmen tidigare än vad vi hade sagt, så jag möter journalist och fotograf oduschad och helt ofixad. Ni kan ju bara gissa vad jag tycker om det ..! Kände mig som en skogsmulle som inte varit nära civilisationen på flera dagar.

 

Under tre timmar hade jag tidningen i mitt hem, fotandes alla vinklar, vrår och inredningsdetaljer och så en hel hög med frågor på det om mitt interiörintresse, synen på livet etcetera, etcetera.

 

Klockan 13 kunde jag till slut göra mig ordning för att åka till Stockholm. Kommer fram försenad till min otroligt tålmodiga danspartner Cecilia, som jag sedan repetitionsdansar med. Lite stressad dock, för direkt efter vår dans hade jag bokat möte med produktionsbolaget Mastiff. Och guess what – det blir avbokat i sista stund!

 

Så nu är jag på väg hem till Nyköping igen. Sur som f*n över att hamna i rusningstrafiken. Mitt brittiska temperament är inte gjort för strul och hungrig som en varg är jag också. Säger bara – tack och lov för chinese take away en dag som denna! Trots att ilskan skulle uppskatta en riktig frossarkväll, sparar jag frosseriet till lördag och kör lite nyttig soja och grönsaker framför teven ikväll istället.

 

Jag försöker att inte tänka på att jag måste åka tillbaka till Stockholm klockan nio imorgon bitti igen, då jag ska vara med på pressreleasen för teveshowen ”Mitt liv är ett skämt” som jag medverkar i.

 

Jag ser mig själv sittandes på häcken på ett café i flera timmar sedan, i väntan på Cinderella som lämnar hamnen klockan 16.00. Yippee! Vem vet, jag kanske åker ut till Skärholmen istället och hälsar på Hälsokraftkontoret …

 

Nu ska jag ägna en stund till åt att svära åt trafiken. Imorgon återkommer jag med nya, friska krafter. Och ett gladare humör :-)

Lite dansrepetition med Cecilia

Tålamodet själv – Cecilia!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier