Tony Irving & Alexander

And the beat goes on

Postad: 2 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Julshow | Etiketter: , | Kommentera

Igår var det dags. Auditiondags för Julshowen här i Nyköping!

Den ena dansaren efter den andra, den ena rösten efter den andra. Några bra, några inte så bra men inga riktigt dåliga. En eller två överraskade mig ordentligt.

Det är ett sant nöje att få välja bland så talangfulla personer. Jag var livrädd att jag skulle få sitta i timmar och beskåda Idol-wannabes 😉

Gårdagskvällen ägnades åt förberedelser inför allt som står på schemat idag. Min förkylning är nästan borta och den där lökdrinken funkar utmärkt (men jag stinker “like hell”). Lite varmt honungste och whisky bidrog till en skön nattsömn.

Vi hörs snart igen!Bokmässan nästa!

Postad: 28 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Mässa, Vardag | Etiketter: , , , , , | Kommentera

På väg till Göteborg för Bokmässan …

 

Jag trodde jag skulle vara dödligt uttråkad och trött eftersom jag inte har haft fem minuters vila ens.  Det är det ena mailet efter det andra. Jag bor i princip i telefonen och däremellan råder ett organiserat kaos kring vår julshow i Nyköping.

 

Vi hade planerat att samarbeta med en lokal nattklubb för efterfesten, men vi gjorde en snabb förändring idag och kommer senare i veckan att tillkännage våra gäst-DJs. Det verkar som att alla är en ”kändis-DJ” dessa dagar. Precis som alla vi

”kändiskokboksförfattare” … ;-)

Jag återkommer med lite rapporter från Bokmässan. Under tiden kan ni väl kolla in det här: http://www.julshownykoping.se/Morgonsoffa i Nyköping

Postad: 14 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Fritid, Julshow, Livet, Tankar, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Här är jag, 07.30 på morgonen, på en soffa framför 200 gäster i Pelles Lusthus i Nyköping. Pratandes om varför jag valde att leva här och hur mina planer för julshowen här i stan ser ut.
www.julshownykoping.se

Sorry, jag glömde visst att säga att jag lämnade Stockholms liv och rörelse för åtta månader sedan, för att söka ett bättre sätt att leva.

Från det att jag var 17 år har jag bott eller arbetat i storstäder:
Manchester
London
Los Angeles
San Francisco
Paris
Lissabon
Stockholm
Sundsvall

Och nu – metropolen Nyköping.
Det är första gången jag bor någonstans där jag själv har valt att bo, just för att bo och inte på grund av arbetsbehov. Nyköping är min nya hemstad.
En av de saker som har förändrats sedan jag flyttade hit är att jag älskar tidiga morgnar och att jag får så mycket gjort!
Varje dag tar jag en morgonpromenad.
Jag har fyra olika vägar som jag varierar mellan. När detta möte är över kommer jag att gå min promenad vid stranden, rensa skallen och få lite frisk luft.
Den promenaden gillar jag bäst. Sju kilometer som jag försöker göra på under en timme.
Check me out – jag kommer snart med bildbevis.

Morgonsoffa i NyköpingSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier