Tony Irving & Alexander

Alltid på väg …

Postad: 3 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Jobb | Etiketter: | Kommentera

Som du kanske förstått är jag alltid på väg – från ett projekt till ett annat. Lyckligtvis tycker jag om mina jobb. Ja, jag sa jobb. 

De flesta tänker sig mig som en danslärare eller domare och det är oftast korrekt. Men mitt arbetsliv består av så mycket mer.

Jag tränar dagligen. Jag måste, eftersom min kropp är en viktig del av mitt jobb. Jag ser inte på min träning enbart ur ett hälsoperspektiv, utan också för att min kropp är det viktigaste verktyget jag har för mitt arbete. Träning för mig är därför en del av min arbetsdag. Listar “lite sysslor” enligt nedan, så ni anar vad jag pratar om.  
 
* Jag driver Tony Irving Dansakademier, ett licens-och utbildningssystem för dansskolor. Vi har för närvarande åtta och kommer att öppna ytterligare fyra denna höst. 

* Jag uppträder varje vecka med dansshower på kryssningsfartyget Cinderella.

* Jag undervisar i snitt fem gruppklasser och fem privatlektioner i veckan.

* Jag producerar för närvarande en julshow i Nyköping och sätter upp en ny kabaret för våren.

* Jag har kommit halvvägs i författandet av en ny bok.

Samtidigt är jag även involverad i en ny teveproduktion. Och någonstans däremellan finner jag tid att träna dansshowen med Cecilia.
* Oh, jag är i med och gästspelar i flera teveprogram också och så försöker jag ta mig tid för vänner, familj – och mig själv. 
* Oh, jag glömde visst bort Let´s Dance som upptar fyra månader av mitt år.  

För att hantera allt detta att är det viktigt att ha riktigt bra kontroll över min kalender. Annars kan saker och ting gå lite galet …Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier