Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Kureravisit

Postad: 26 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Möte, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Idag var jag precis så spontan som jag tänkte igår. Jag åkte till Kureras kontor och hälsade på alla de fantastiska människor som ligger bakom den härliga hälsosamma sajten.

 

En kul stund och sådana blir det fler av! Kan meddela att jag snart kommer lägga ut lite videoblogginlägg här – live från olika uppträdanden :-)

 

Litet möte med Elisabeth

Elisabeth, kontorets ekonomiska klippa.

Besök på Kurera

Mera Kurera.Att starta där det slutar

Postad: 15 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Mingel, Tankar | Etiketter: , , , , | En kommentar

Festen är över och alla är på väg hem. Städningen har börjat och det ser ut som om festen varit en succé. Mitt nya liv startar där festen slutar.

 

Att vara nervös är något jag är ovan vid. Men när jag träffar alla utställare så förstår jag hur lite jag vet. Nu börjar mitt jobb – att lära mig mer om hälsa och wellness.

 

Om du har något förslag på böcker eller produkter du tycker jag borde känna till, meddela mig gärna här och hjälp mig på min resa in i mitt nya liv!

Kureras fest går mot dagens slut

När festen är över …Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier