Tony Irving & Alexander

När kommer våren?

Postad: 20 mars, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Vardag | Etiketter: , , | Kommentera

Jag fyller 43 i år och Tony fyller 48. Det är inget med det, inget konstigt. Men när skall man lära sig att den efterlängtade våren dröjer och leker med oss?  Nu i söndags hade jag visning på min lägenhet här i Norrtälje som jag berättade om. Det var en perfekt dag med solsken och vår i luften. Och när det  är visning vill man ju att det skall var fint och lukta “vår” i hela lägenheten. Visningen gick av stapeln och nu sitter jag och väntar och ser om det kommer att bli av, den här försäljningen. Ni som sålt lägenhet eller villa vet ju hur det är. Kommer det att komma in några intressenter, eller kommer jag att få vänta?  Nåja, hur som haver, imorgon torsdag visar mäklaren min lägenhet en extra gång för de som inte kunde komma i söndags. Och nu är det “hej mitt vinterland” plötsligen… Borta är mina välputsade fönster och mitt nyoljade balkonggolv. Men vi får se hur det går, allt är ju inte välputsad fasad det är ju trots alt lägenhetens planritning och även föreningens ekonomi som styr hårt. Och den lägenhet jag säljer är i toppskick i en underbart trevlig förening med bra ekonomi så jag hoppas att det går bra. Håll tummarna för oss!

Kram från oss båda!

Alexander & Tony

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier