Tony Irving & Alexander

Lantlig dansidyll

Postad: 20 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Kost, Livet, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Häromdagen var jag på ett spännande möte vid en dansbana nära dig, i Hågelby närmare bestämt. En vacker plats så nära storstaden, men ändå så charmigt ”lantlig”. Kan varmt rekommendera deras luncher. Åt en spenatsoppa med härligt hem- och nybakat bröd. Inga halvfabrikat där inte.

 

Jag tror säkert jag får anledning att återkomma med fler kommentarer kring denna dansbana …

Dansbanan i Hågelby park

Dansbanan, Hågelby ParkSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier