Tony Irving & Alexander

Tandblekning

Postad: 11 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Hälsotipset, Irritation, Livet, Skönhet, Tester, Tips | Etiketter: , , , | 2 kommentarer

Ett av problemen med att vara en person i det offentliga ljuset är att människor ofta kommenterar mitt utseende. Det spelar ingen roll vad det är, är jag lite överviktig har jag gått upp några kilo och är jag smal får jag höra att jag gått ned för mycket i vikt.

Nu när jag slutat färga håret och tillåter mitt naturligt gråa hår komma tillbaka blir det kommentarer.

Det kräver en starkt självförtroende för att kunna tackla det här ibland. Tack och lov har jag kommit till en del av mitt liv då jag kan ta itu med kommentarerna. MEN för några månader sedan fick jag några kommentarer om mina tänder. Som barn var jag tvungen att dra ut 6 tänder då jag hade för många, och efter det var jag tvungen att ha tandställning för att alla tänder var bara en stor röra.

Mitt problem i det vuxna livet har varit missfärgade tänder efter år av rökning och för mycket kaffe och te. Samtidigt som jag hade hela munnen full av amalgamfyllningar…

Så det sista året har det varit renoveringsarbete. Alla amalgamfyllningar har jag bytt ut sakta men säkert och det sista steget som väntade var en tandblekning. Efter en hel del forskande fann jag det bästa systemet för tandblekning både produkt- och hälsomässigt. När jag nu har gjort blekningen är jag extremt nöjd med resultatet! Ett besök och inga bieffekter!

Allt jag har att säga är TACK Emelie Nixon för all din professionella hjälp!

Du har gett mig leendet tillbaka och jag älskar det!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier