Tony Irving & Alexander

Lektionsdags!

Postad: 13 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Event, Fritid, Jobb, Lektioner | Etiketter: , , , , | 2 kommentarer

Under de kommande dagarna är det fullt upp med att ge lektioner till alla dem som köpte presentkort innan jul. Det är så kul att träffa alla dessa människor som kommer för att ta lektioner! Höra deras historier, vad de vill lära sig och under så kort tid som en lektionstimme se deras framsteg. Att möta människor i dansen är ett så fantastiskt sätt att få lära känna en människa, eller ett par på så kort stund. Jag har verkligen ett par spännande månader att se fram emot med alla lektioner som skall ges!

Till våren släpper jag presentkort för bröllopspaket så ni som går i giftastankar eller som känner någon som gör det, tipsa gärna om mina presentkort. Ett presentkort som ger möjlighet att lära sig den klassiska bröllopsvalsen är inte bara den perfekta presenten att ta med till möhippan/svensexan, utan något som båda i paret har nytta av under hela livet. Jag återkommer i bloggen så snart bröllopspaketet är klart och informerar mer om det.

Kram!/TonyDance your Ass off ;)

Postad: 11 februari, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Cinderella, Dans | Etiketter: , , , , | Kommentera

Dancing is one of the hottest training systems in Sweden today.
It doesnt matter if its Zumba, Latin American or Disco. Everybody seems to be doing it somewhere.
This week its the Dance Bands week on board the Viking Line Cinderella. From now untill next Sunday over 10,000 passengers ( we change passengers daily) will come on board to dance couples dancing.
4 Floors. 6 bands per day. Dance classes and dance shows. Its amazing!
I just held a dance class for 200 people … What a kick.
Dancing all day its great ! Its Social and its fun!
I know I’m a bit of a dance freak but if your not allready doing it try it.
My recomendation is to try your local dance school or Gymn ( They usually have good dance classes that are simple to start with)
So get with it. Get in shape and dance your ass off….

Människor på dansgolvet på kryssning

Människor på dansgolvet håller om varandra

Band spelar på scenen

Elisas 🙂Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier