Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Äntligen dags för lite vila

Postad: 30 september, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Hälsotipset, Jobb, Lektioner, Livet, Resa, Vardag | Etiketter: | Kommentera

Nu är det dags för en välbehövlig minisemester!

Sedan mina föräldrar var här i början av augusti har jag jag arbetat konstant.

Mina dagar har varit fyllda av uppträdanden, olika events,  och lektioner och har jag haft en ledig stund så har det varit jobb på kontoret.

Så nu ser jag fram emot en välbehövlig minisemester på Malta med en god vän och när jag är tillbaka om några dagar kommer jag att vara utvilad och redo för världen igen. Rapporterar om den fantastiska ön Malta när jag är tillbaka igen.

Njut av av de kommande dagarna i oktober och så håller vi tummarna för att vi får uppleva några soliga fantastiska sena höstdagar innan kylan tar tag i oss.

Själv ser jag fram emot långa höstpromenader när jag är tillbaka i Sverige igen!

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier