Tony Irving & Alexander

Laundry by Tony Irving

Postad: 11 mars, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Humor, Kläder, Livet, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

IMG_2540Som jag kanske har tagit upp tidigare finns det en hel del grejer att komma överens om och att lösa när man flyttar ihop. Vi har två saker som vi kommit överens om; tvätt/städ och matlagning. Jag är en tvätt- och städfanatiker och Tony är fantastisk i köket. Det fungerar för det mesta,men det kommer stunder då det inte fungerar så smidigt som man tänkt det. Som när vi av olika skäl måste byta roller och klampa in på varandras områden. Tony är inte den bästa på att tvätta, och jag medger villigt att jag inte är bäste man på plats i köket. Tony har en egen filosofi och arbetssätt när han är i närheten av en tvättmaskin, vilket ger olika spännande resultat.

Ex på detta är när jag igår öppnade tvättmaskinen och jag tror att han tvättat grannens hund i den! I maskinen låg ett par lila manchesterbyxor, ett par rosa strumpor och det hade väl fungerat bra som det var, om han inte hade stoppat in sin nya cashmeretröja också… I tvättmaskinen låg en stackars beige hårig klump som när jag rättade ut den visade sig vara just den beskrivna cashmeretröjan. Men nu hade den minskat från storlek medium till att passa en femåring. Och den var stel… Så stel att jag kunde ställa den på golvet!

Kram från en nyutsedd tvättchef i hushållet Irving/SkiöldsparrLast filming before I go on Hoilday!

Postad: 6 juli, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Event, Jobb, Nyköping, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera

Now its time for the Stora Mat Slaget.
My team is
Team Nyköping
After 2 days of filming I have my team in place .
Now its just to see how far we can go in this cokking contest.
It can take one day or it can take 3.

 

Tony Irving, Matslaget, BloggMässmat och mingel

Postad: 30 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Mingel, Recept | Etiketter: , , , , , , | Kommentera

Laga mat på en bokmässa är inte vardagsmat, om man säger så. Men det är just vad jag har gjort i helgen. En härlig erfarenhet rikare!

Några bilder från gårdagen.

Det blev matlagning på bokmässan

Mässbesökarna bjöds på mat lagad med kärlek, och recept ur min egen bok ”Tony Irvings 10″.

Matrecept från min egna receptbok lagades

Matlagning på bokmässan

Matlagning på bokmässan

Med Frida från Forma

Med Frida från Forma.Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier