Tony Irving & Alexander

Kalmar bjuds på show

Postad: 21 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Kost, Livet, Möte, Recept | Etiketter: , , , | Kommentera

I helgen är det dans- och matshow i Kalmar. Jag har åkt tåg ner och tyvärr glömde jag planera den resan. Vad gäller maten, vill säga. Jag gillar inte att äta tågmaten, men idag fick det bli lite som det blev. Tar igen det sedan, jag lovar!

 

Förutom min dansshow kommer jag att promota min bok ”Tony Irvings 10″ och ser mycket fram emot Kalmarvistelsen (där jag också hoppas kunna klämma in en fikastund med en god vän).

Tony Irvings 10 recept bok

Från Ica Bokförlag, min egen bok

Här är förresten Jenny och Jesper från matshowen.

Jenny och Jesper från matshowenSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier