Tony Irving & Alexander

Prinsessan på perrongen

Postad: 30 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

De här senaste dagarna har det handlat väldigt mycket om böcker och författare – som man väl aldrig kan få nog av! Här är Frida Lindgren Karlsson och jag på perrongen i Södertälje.

Frida är en författarinna som har skrivit en fantastisk barnbok som heter ”Prinsessan Isabelle upp o ner”.

 

Möte med Frida Lindgren Karlsson

 Kureravisit

Postad: 26 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Möte, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Idag var jag precis så spontan som jag tänkte igår. Jag åkte till Kureras kontor och hälsade på alla de fantastiska människor som ligger bakom den härliga hälsosamma sajten.

 

En kul stund och sådana blir det fler av! Kan meddela att jag snart kommer lägga ut lite videoblogginlägg här – live från olika uppträdanden :-)

 

Litet möte med Elisabeth

Elisabeth, kontorets ekonomiska klippa.

Besök på Kurera

Mera Kurera.Regnfega svenskar

Postad: 26 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Jobb, Möte, TV, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

Jag hade inte världens bästa dag igår, vilket ni som följer mig kanske ”läste mellan raderna”. Men idag känns allt toppen!

 

Jag måste bara börja med att gnälla lite. Min dag startade tidigt. När klockan var 06.30 satt jag redan i bilen på väg mot Stockholm, för mitt presskonferensmöte på Kanal 5-kontoret. Den tiden är det rusningstrafik norrut så det gäller att ha gott om tid. Vilket jag hade också, men jag fascineras över svenskars förhållande till regn – framför allt när de kör bil.

 

Kommer man från England kan man det här med regn. Det hör till vardagen att köra bil i allt från dugg- till ösregn. Men i Sverige kör man lika försiktigt när det regnar som om vägbanan vore täckt av snö och is. Vad är ni för folk egentligen ..?! ;-)

 

Hur som helst, jag kom fram i god tid till mötet och det var jätteroligt att träffa alla deltagare och inblandade i teveprogrammet ”Mitt liv är ett skämt”! Jag kan varmt rekommendera den serien. Inte bara för att jag själv är med, utan för att ni som tittare får lära känna sidor hos kända profiler som de själva fått plocka fram genom terapi för att kunna skämta om!

 

 

Presskonferensmöte hos kanal5

Här är jag med Annika Jankell, Pernilla Wahlgren, Mårten Andersson och Glenn Hysén

Pernilla, Annika och Katrin Zytomierska

Presskonferensmöte hos kanal5

Annika Jankell och jag i motljusVilken skitdag!

Postad: 25 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb, Möte, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Vissa dagar ska man bara dra täcket över huvudet och vänta in morgondagen. Idag var en sådan dag.

 

Det började i vanlig ordning med en powerwalk. Planerad för att vara avklarad strax efter klockan nio, för en timme senare skulle tidningen Se&Hör dyka upp och göra ”hemma-hos-reportage” hos mig.

 

När jag kommer tillbaka från promenaden ser jag reportageteamet på min garageuppfart. De var mer än halvtimmen tidigare än vad vi hade sagt, så jag möter journalist och fotograf oduschad och helt ofixad. Ni kan ju bara gissa vad jag tycker om det ..! Kände mig som en skogsmulle som inte varit nära civilisationen på flera dagar.

 

Under tre timmar hade jag tidningen i mitt hem, fotandes alla vinklar, vrår och inredningsdetaljer och så en hel hög med frågor på det om mitt interiörintresse, synen på livet etcetera, etcetera.

 

Klockan 13 kunde jag till slut göra mig ordning för att åka till Stockholm. Kommer fram försenad till min otroligt tålmodiga danspartner Cecilia, som jag sedan repetitionsdansar med. Lite stressad dock, för direkt efter vår dans hade jag bokat möte med produktionsbolaget Mastiff. Och guess what – det blir avbokat i sista stund!

 

Så nu är jag på väg hem till Nyköping igen. Sur som f*n över att hamna i rusningstrafiken. Mitt brittiska temperament är inte gjort för strul och hungrig som en varg är jag också. Säger bara – tack och lov för chinese take away en dag som denna! Trots att ilskan skulle uppskatta en riktig frossarkväll, sparar jag frosseriet till lördag och kör lite nyttig soja och grönsaker framför teven ikväll istället.

 

Jag försöker att inte tänka på att jag måste åka tillbaka till Stockholm klockan nio imorgon bitti igen, då jag ska vara med på pressreleasen för teveshowen ”Mitt liv är ett skämt” som jag medverkar i.

 

Jag ser mig själv sittandes på häcken på ett café i flera timmar sedan, i väntan på Cinderella som lämnar hamnen klockan 16.00. Yippee! Vem vet, jag kanske åker ut till Skärholmen istället och hälsar på Hälsokraftkontoret …

 

Nu ska jag ägna en stund till åt att svära åt trafiken. Imorgon återkommer jag med nya, friska krafter. Och ett gladare humör :-)

Lite dansrepetition med Cecilia

Tålamodet själv – Cecilia!Bilsnack med ex-elever

Postad: 20 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Event, Möte, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Och här danseleverna jag nämnde, som jag träffade på Cinderella då de kommit för att titta på vår dansshow. Kul med bekanta från förr – som ännu gillar dans!

 

Danseleverna blev ett möte på CinderellaLyckad debut!

Postad: 20 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb, Livet, Möte, Tankar, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

Jag är nu på väg hem från min dansföreläsning på GIH och jag är så nöjd med mig själv! Dels för att det gick otroligt bra och dels för att det var första gången jag föreläste på det här sättet, och med en sådan här publik. Det var både elever och fortbildningssugna yrkeslärare på plats, och när de säger att vill ha tillbaka mig – då måste man väl kunna konstatera att kvällen varit lyckad ..?!

 

Har nämnt det förut, att jag sällan blir nervös, men några av de få gånger jag blir det är när jag ska träffa akademiker. Då är jag livrädd! Men med kvällens facit i hand behöver jag kanske inte vara så rädd i fortsättningen.

 

Innan jag lämnade Cinderella hann jag träffa och prata med några gamla danselever på bildäcket. Jättekul, men jag måste erkänna att samtalet grumlades en del av min nervositet inför föreläsningen. Helt i onödan visade det sig. Dock är det inte fel med lite nervositet – det skärper sinnena.Dans och ännu mera dans

Postad: 18 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Livet, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Innan jag lämnade storstadslugnet var jag tvungen att ta en bild på utsikten från mitt hem. Inte så dumt va ..?

 

Min lördag blev inte så egen idag. Ett spännande möte i Hågelbyparken var första stoppet på väg mot Stockholm. Ni kommer säkert få veta mer om det mötet framöver.

 

Nästa mål – dansträning med Cecilia för de shower vi har tillsammans. Det är alltid roligt att träna dans. Det håller mig uppdaterad  med anledningen till varför jag överhuvudtaget började att dansa – för NÖJE!!

Utsikten från mitt fina hem

Home with a viewSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier