Tony Irving & Alexander

Kitchen cleaner without all the chemicals

Postad: 11 juni, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Hälsotipset, Kemikalier och hormonstörare, Livet, Miljö, Tips | Etiketter: , , | Kommentera

Here I go again off on one of my chemical free cleaning tips. But I’m absolutly fascinated by it and it is actually working out to be cheaper than using the products I previously used.

How to kill germs without using strong products is probably one of the most difficult things to do when you are trying to be chemical free. The closest thing that I have found that actually works is to  mix 2 cups of water, 3 tablespoons of liquid soap ( I use Grumme products as they are natural ) and about 30 drops of tea tree oil.

Put it in a spray bottle and its ready to use!En svettig uppdatering

Postad: 21 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Livet, Tankar, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

Nu kommer svaret ni alla har väntat på – fungerar det, eller luktar jag illa ..??

 

Det har nu gått en vecka sedan jag kastade bort min gamla aerosol deodorant och antiperspirant och bytte till en naturlig produkt som luktar rosor. Jag måste vara ärlig och säga att jag var mycket skeptisk. Jag menar rosor är ju inget som brukar göra mig glad. Som om några rosor skulle kunna lösa mitt fuktiga problem, typ.

 

Jag dansar dagligen, undervisar dans, powerwalkar och går till gymet dagligen. Och så är jag hårig som en gorilla. Så om du verkligen måste veta svettas jag så mycket att det verkligen rinner av mig! Läskigt men sant. Plus att jag äter mycket ”doftmat” som vitlök bland annat, vilket gör mig till en tuff försöksperson.

 

Hittills måste jag säga att jag inte har märkt någon skillnad mellan den här deodoranten och den jag brukade använda. Ingen lukt av svettig, medelålders man. Det fungerar!

 

Jag kommer att prova rosorna ännu en vecka och bara få faktum bekräftat innan jag berättar vad det är för produkt jag testar. Bara en vecka för att vara säker på att jag förblir svettfri. Håll ut till dess!;-)Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier