Tony Irving & Alexander

Badrummet rivet!

Postad: 8 maj, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Huset, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Oj oj! Nu går det undan!

Nu finns inte vårt nedre badrum längre efter att byggkillarna kom! Oj vad det gick undan, nästan hela badrummet nedmonterat och rivet under en och samma dag. Toalettstolen har killarna för tillfället ställt i det som skall bli vår garderobsdel på nedre plan och den såg lite vilsen ut där, ha ha! När jag såg baljorna med alla kakelrester kulle jag aldrig kunde gissa att det bara kom från ett badrum. Det såg ut att komma från ett badhus, otroligt hur mycket det blir när man börjar riva upp väggar och golv.

Det skall bli så kul att se det färdiga badrummet om ett par veckor när allt är installerat och klart!

Trevlig dag!

/Alexander

Nedre badrummet

Nedre badrummetSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier