Tony Irving & Alexander

Packning och flytt

Postad: 6 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Livet, Nyköping, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

För två veckor sedan packade vi ihop Tonys lägenhet i Nyköping. Att packa och flytta är ju inte det roligaste måste vi båda medge… Men, det är ett ypperligt tillfälle till att rensa ur gamla kläder och annan bråte så man slår två flugor i en smäll. Något som kommer att bli spännande att ta itu med för oss båda är alla dessa kläder. Vi har båda två en lite för stor garderob och lite för många skor, så nu blir det till att rensa för oss båda två. I nya huset skall vi bygga om ett förrådsrum så att det blir en riktigt bra garderob där vi lätta kan hitta allt. Eftersom Tony bor hemma hos mig i min lilla tvåa på 48,5 kvm just nu så har vi kläder nästan överallt där det finns plats, så att få ordning på detta blir prio ett för oss i nya huset.

Kram!

Alexander & TonyIMG_2639Att lämna och starta på nytt

Postad: 14 mars, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Fritid, Let´s Dance, Livet, Nyköping, Tankar, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

Imorgon är det visning på min lilla lägenhet här i Norrtälje. Det är både vemod och sorg uppblandat med en stor lycka och glädje i det här med att byta bostad. Jag tror att det är något många känner igen sig i. Jag flyttade till min nuvarande lägenhet i årskiftet 2007/2008 efter många år i Stockholms innerstad. Norrtälje är min födelseort och det är här jag alltid haft min familj, så jag blev en hemvändare kan man säga även fast avståndet Norrtälje-Stockholm endast är sju mil.

Lägenheten jag bott i har varit min stora kärlek och trygghet i livet efter de turbulenta och intensiva åren i Stockholm. Min lillebror arbetade i den byggfirma som byggt huset, så det finns i varje vrå något han snickrat på och fixat till, så det är också därför lägenheten har haft så stor betydelse för mig rent känslomässigt. För ett antal år sedan utbildade jag mig till sorgearbetare och på den kursen diskuterade vi  olika typer av sorg. Det finns sorg i skilsmässor, dödsfall och olyckor, men även i att lämna ett tryggt hem för att börja om i ett nytt. Jag tror att jag kommer att känna lite sorg efter att jag sålt och lämnat min lägenhet. Nu vet jag att något fantastiskt och underbart kul väntar, så jag skall inte “rita fan” på väggen, men jag är medveten om att dessa känslor kan uppkomma.

Både Tony och jag pratar om detta ofta. Han är ju i samma situation, men han lämnar en  stad(Nyköping) där han har känt sig trygg och bekväm med vänner och jobb. Så för honom blir det en större grej, även fast Nyköping finns i närheten. Jobbet för honom blir inte bara själva flytten, utan också att bekanta sig med en ny stad och hitta sina “egna” vänner att socialisera med utan mig. Det är viktigt att även fast vi är två, så måste var och en ha egna vänner och ett eget “rum” i livet. Men det kommer att gå bra, han gör succé bland mina vänner och familj, och med dem kommer vänner som jag inte känner men som han kommer att finna sin plats hos.

Nu är det dags att svida, ikväll skall jag till Let´s Dance och se vad min blivande man pysslar med.

Trevlig helg på er alla!

/Alexander

Alexanders lägenhetVinterstädning

Postad: 8 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Jobb, Skönhet, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , , | En kommentar

Efter alla helgers intensiva och långa kvällar kan det vara skönt att pyssla om sig själv lite extra. Ta ett extra långt bad med en härlig badolja och mycket skum, lite extra omtanke om händer och fötter och ansiktet. Alexander har en vecka kvar på sin ledighet och är hemma och pysslar om såväl hemmet som sig själv, och jag är igång med jobb igen. Är i Nyköping ett par dagar under veckan och passar på att ta hand om mitt. Under morgonen har jag tagit en lång skön promenad, träffat vänner för frukost och lite jobb samt provat en skön scrub från Rosenserien. Alexander har använt den ett tag och han använder den ofta och nästan till hela kroppen då den är så mild och inte så aggresiv som många scrubkrämer kan vara. Han har använder den ofta till händerna och armbågar såväl som till ansiktet. Ett bra tips med den har skonsamma scrubben är att göra som Alexander gör; ta en en liten klick av Rosenseriens scrub på en nagelborste och borsta i små cirklar över naglarna och nagelbanden och fortsätt sedan massera hela handen med scrubben. Klipp/fila naglarna och jämna till nagelbanden och avsluta med en skön handkräm. Händerna är som nya efter denna behandling!  IMG_2203Last filming before I go on Hoilday!

Postad: 6 juli, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Event, Jobb, Nyköping, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera

Now its time for the Stora Mat Slaget.
My team is
Team Nyköping
After 2 days of filming I have my team in place .
Now its just to see how far we can go in this cokking contest.
It can take one day or it can take 3.

 

Tony Irving, Matslaget, BloggGOD JUL önskar jag er!

Postad: 24 december, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Jul | Etiketter: , , , | Kommentera

Idag är det Dopparedagen och jag visar valda delar ur mitt fotoalbum för att påminna om jul, vinter och glädje … om det nu skulle behövas …

Nu är det firande, nöjen och laddade batterier som gäller några dagar. För jag är ledig YIPPPPEEEEEEE!

Vi ses kring Nyår igen!

En riktigt GOD JUL önskar Tony 🙂

Let the sunshine in!

Vintervitt torg i Nyköping.

Julshow!

Glädje bakom kulisserna.

Hälsar på Hälsokraft 🙂

In full action.Ljuvlig adventspromenad

Postad: 2 december, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Nyköping | Etiketter: , , | Kommentera

Snart är första advent över för i år. Jag vet inte hur er dag har varit men min började med en härlig morgonpromenad runt Nyköping!

På vägen tillbaka hade de börjat förbereda torget för julmarknad. Själv gav jag mig iväg till repetitionerna för julshowen.

Ni har inte missat den va ..? www.julshownyköping.se

God morgon Nyköping!

Arla Advent

En sovande stad …

… förutom torghandlarna som var fullt aktiverade.

Lugnet före julanstormningen på torget.And the beat goes on

Postad: 2 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Julshow | Etiketter: , | Kommentera

Igår var det dags. Auditiondags för Julshowen här i Nyköping!

Den ena dansaren efter den andra, den ena rösten efter den andra. Några bra, några inte så bra men inga riktigt dåliga. En eller två överraskade mig ordentligt.

Det är ett sant nöje att få välja bland så talangfulla personer. Jag var livrädd att jag skulle få sitta i timmar och beskåda Idol-wannabes 😉

Gårdagskvällen ägnades åt förberedelser inför allt som står på schemat idag. Min förkylning är nästan borta och den där lökdrinken funkar utmärkt (men jag stinker “like hell”). Lite varmt honungste och whisky bidrog till en skön nattsömn.

Vi hörs snart igen!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier