Tony Irving & Alexander

En änglalik promenad

Postad: 9 december, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Vänner | Etiketter: , , , | Kommentera

Cecilia och jag tog en morgonpromenad som utvecklades till en fantastisk erfarenhet av att släppa fram barnet inom oss 🙂

Snöänglar och snöbollskrig utanför slottet (Nyköpings Hus) …

Vi hade skitkul!

Det är skönt att vi funkar så bra ihop, Cecilia och jag, med tanke på att vi tillbringar halva veckorna tillsammans nu för tiden. Den ena showen efter den andra, allt jobb och så lite lek …

SNÖÄNGLAR!!!

Och självklart lite snöbollskrig …Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier