Tony Irving & Alexander

Club WNM-Why not mondays?

Postad: 4 december, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Event, Jobb, Livet, Mingel, Tips, Vänner | Etiketter: , , , | Kommentera

I måndags var det premiär för Club WNM-Why not mondays? på restaurang Ostra på Birger Jarlsgatan 26. Jag har varit lite inblandad i planeringen för denna after work klubb som nu skall vara öppen varje måndag mellan 18.00-23.00.

Vi hade en liten mjukstart på after work klubben och under kvällen dök det upp många roliga gäster som tog del av den fantastiska lokalen och den goda maten som vi har happy hour priser på. Både jag och Alexander var värdar under kvällen och jag var den som stod för musiken som DJ. Vi har haft som utgångspunkt att klubben skall vara som ett vardagsrum med gayfeeling och hoppas att vi har blivit varma i kläderna och utvecklat konceptet helt till den första veckan i januari. Men redan nu har vi öppet och finns på plats varje måndag kväll så kom förbi och hälsa på oss om ni är i krokarna.

IMG_1711

Hela gänget i baren och restaurangen.

Hela gänget i baren och restaurangen.

 Postad: 26 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Hälsa, Hälsotipset, Jobb, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Fentimans

Är så glad att man kan hitta Fentiman´s i Sverige nuförtiden. Satt på Ostra Bar & Matsal häromdagen och inväntade min fästman och frågade efter något alkoholfritt i baren. Bartendern berättade att de hade Fentiman´s drycker och bl a Curiosity Cola. Fentimans alla drycker är naturliga och fria från konserveringsmedel. Man kan hitta Fentiman´s bl a på goodstore på Skånegatan i Stockholm, men även systembolaget har börjat ha några av deras drycker på lager. Som Ni vet så är jag lite hooked på ekologiska, naturliga grejer och trots att Fentiman´s drycker är ganska dyra, speciellt ute på restauranger så känns det lite roligare att sippa på en botanisk brygd i en fin flaska än en tråkig ordinarie cola med konstlade ämnen och höga sockermängder. Jag kör ju ofta bil till alla evenemang och jobb så är det nån som börjar bli specialist på alkoholfria drinkar och drycker är det jag.

Njut av helgen!

Taddaa! /TonySök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier