Tony Irving & Alexander

Sälen-en underbar helg!

Postad: 4 december, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Event, Fritid, Hälsa, Resa, Vänner | Etiketter: , , , | Kommentera

Under helgen som gått har jag och Alexander som nämnt tidigare varit i Sälen på en trevlig skidweekend anordnad av Petre Event.

Vi åkte direkt efter jobbet på radion i fredags, och kom upp till Sälen vid 21-tiden då det var direkt att sätta sig vid bordet för en härlig middag. Vi fick tillfälle att bo på Hotel Bûgelhof som ligger inbäddat i vackra omgivningar i direkt anslutning till skidbacken.Hotellet drivs av Kalle och Ylva som var med hela helgen och tog hand om oss. Två helt underbara och glada människor som båda har nära till skrattet.Tack till dem båda två och deras supertrevliga personal för en fantastisk helg!

Snön har inte riktigt ännu fått fäste i Sälen, men en backe var öppen och på morgonen därpå var det direkt ut i skidbacken för mig, medan Alexander som är en riktig sjusovare latade sig på hotellrummet och hade chans att sova ut efter mycket jobb. Afterski:n var fantastisk och ägde rum i en större “stuga” en bit från hotellet. God plockmat och för första gången fick jag chans att prova att dricka öl ur ett “stövelglas”, ha ha! Blir ett kul minne!

På vägen hem från Sälen stannade vi i Malung för att ta en fika hos några gamla vänner och efter det tog vi en tur till Rättvik för att dricka ännu mer kaffe hos Alexanders pappa.

Trots att det bara blev skidåkning en dag i Sälen hade vi den perfekta fjällresan och fortfarande idag onsdag är jag lite öm i benen. Nu får jag och Alexander vänta till nyår och resan till Åre för nästa skidupplevelse.

/TonyIMG_1704IMG_1617IMG_1706Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier