Tony Irving & Alexander

Uppsala Idrottsgala 2013

Postad: 21 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Event, Jobb, Mingel, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , , , | Kommentera

IMG_1496IMG_1495Måste få dela med mig av dessa bilder till Er på två av våra mest folkkära artister.

Hade nöjet att få ett gig på Uppsala Idrottsgala 2013 som gick av stapeln onsdag kväll 20/11 på Fyrishov i Uppsala. En stor gala med ca 1000 personer och det var en så lyckad och trevlig kväll! Med under kvällen var Pernilla Wahlgren och Dogge Doggelito.

Pernilla är aktuell som musikalartist med uppsättningen “Pricilla Queen of the dessert” på Göta Lejon i Stockholm. Gå och se! En kanontjej som dessutom har fem melodifestivaldeltagande i väskan!

Dogge deltog nyligen i TV4:s Körslaget, och de flesta vet nog att han började sitt artistliv med bandet Latin Kings. En cool kille!

Några som återkom i år var tjejerna i 2NJOY, Tina och Kristin.De fungerade lite som galans “hussångerskor”. Ett STORT tack för Ert fantastiska jobb, Ni är bara så bra! Det är så kul att jobba med alla dessa fantastiska artister som ger mer än 100% av sig själva!

 

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier