Tony Irving & Alexander

Vinterstädning

Postad: 8 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Jobb, Skönhet, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , , | En kommentar

Efter alla helgers intensiva och långa kvällar kan det vara skönt att pyssla om sig själv lite extra. Ta ett extra långt bad med en härlig badolja och mycket skum, lite extra omtanke om händer och fötter och ansiktet. Alexander har en vecka kvar på sin ledighet och är hemma och pysslar om såväl hemmet som sig själv, och jag är igång med jobb igen. Är i Nyköping ett par dagar under veckan och passar på att ta hand om mitt. Under morgonen har jag tagit en lång skön promenad, träffat vänner för frukost och lite jobb samt provat en skön scrub från Rosenserien. Alexander har använt den ett tag och han använder den ofta och nästan till hela kroppen då den är så mild och inte så aggresiv som många scrubkrämer kan vara. Han har använder den ofta till händerna och armbågar såväl som till ansiktet. Ett bra tips med den har skonsamma scrubben är att göra som Alexander gör; ta en en liten klick av Rosenseriens scrub på en nagelborste och borsta i små cirklar över naglarna och nagelbanden och fortsätt sedan massera hela handen med scrubben. Klipp/fila naglarna och jämna till nagelbanden och avsluta med en skön handkräm. Händerna är som nya efter denna behandling!  IMG_2203En helt vanlig dag

Postad: 17 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Jobb, Livet, Träning, Vardag | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera

Vad de flesta inte känner till om mig är att även om jag är kreativ och spontan så älskar jag att ha vissa saker på mitt schema som jag vet alltid finns där. Fasta punkter som jag kan utgå från.

 

En av dessa saker är min morgonpromenad.

 

Det spelar ingen roll var i världen jag befinner mig eller vad jag gör. Att börja dagen med en promenad har blivit ett sätt för mig att kickstarta min dag.

 

Det är inte bara den fysiska promenaden jag gillar, även om den såklart har sina hälsofördelar. Det är också den tid jag får för att begrunda och tänka på saker som har hänt liksom tid att gå igenom vad jag ska göra under dagen. Promenaden gör mig fokuserad och ger mig ordning på min dag.

 

Andra plus med promenerandet är att jag upplever saker omkring mig. Från förändringarna i vädret, nu med en annalkande höst, till alla människor omkring mig som rusar runt i vardagens ekorrhjul.

 

Dagens morgonpromenad gick längs med stranden och hamnen. Brisen var uppfriskande och efter sju lagom långa kilometer var det dags att börja jobba.

 

startar morgonen med en promenad

Kickstartar dagen

Idag spelar jag in radioreklam, har ett möte med ett företag angående julshowen i Nyköping, repeterar med min danspartner Cecilia, undervisar på en work shop och förbereder en föreläsning för Stockholm Universitet som jag ska hålla i nu på fredag, om dansens historia.

 

Det vill säga en helt vanlig dag för mig. Hoppas att dina dagar är lika roliga som mina!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier