Tony Irving & Alexander

Intensiva dagar

Postad: 6 maj, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Cinderella, Huset, Jobb, Let´s Dance, Radio | Etiketter: , , , | 2 kommentarer

Nu börjar det kännas i både kropp och knopp att jag gått igenom en intensiv arbetsperiod och att det börjar närma sig finalen på Let´s Dance. Som många av er vet så är jag på Cinderella onsdag-torsdag, fredag är det radio (Irving i P4) på morgonen/eftermiddagen och sedan direkt till studion för Let´s Dance. Helgerna är det gigs runt om i landet och en hel del jobb på Mälarsalen. Alla jobben är fantastiskt roliga, men det känns att jag har haft en intensiv period ett tag nu. Nu är tjejerna och killarna som skall renovera huset äntligen på plats och har börjar riva och fixa så det är toppenskönt. Vi lämnar Alexanders lägenhet i mitten av maj och just nu har vi saker på båda ställen och inväntar slutflytten för Alexander.  Alexander hittade toppenbra kartonger på Claes Ohlsson så han är i full gång med att packa ihop lägenheten och tar en bit i taget.

Toppenbra lådor från Claes Ohlson!

Toppenbra lådor från Claes Ohlson!Fredag!

Postad: 31 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Fritid, Jobb, Let´s Dance, Livet, Radio, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Så var det fredag igen, och idag är det säsongsavslutning på min radioshow! Vi har efter dagens show ett litet break och är åter den 28 februari igen. Det är samma datum som det är premiär på Let´s Dance så från februari kommer det att vara fullt upp! Och det ska bli så kul!

Vad händer i helgen då? Alexander har sin arbetsvecka så det blir till att sysselsätta sig på egen hand, då han jobbar nätter och sover på dagarna. Lördag ska jag träffa en gammal bekant och eventuellt går vi till någon restaurang, det ska bli trevligt! Det är lika bra att passa på att träffa gamla vänner och vara social så mycket det går nu fram till dess att Let´s Dance startar för då hinner jag inte med så mycket annat. Alexander och jag försöker planera in så mycket tid tillsamans som möjligt och jag försöker hålla hans lediga helger fria från jobb så gott det går, men ibland blir det tight för oss båda då hans vänner också försöker klämma in lite egentid med honom.

Vi är ju som bekant uppe i sökandet efter en gemensam bostad sedan ett par månader tillbaka. Nästan varje dag blir det en snabbtitt på Hemnet och på mäklarnas egna sidor och ibland blir det lite snurrigt… Alexander kan maila mig bilder på en bostad. Jag mailar honom ett annat förslag och när vi sedan pratar över telefon, eller när vi ses så sitter vi och pratar om varsitt objekt och hur man kan göra om planlösningar, trädgård osv.  Ibland vet nog varken jag eller Alexander vilket hus eller vilken lägenhet vi pratar om, ha ha ha! Men vi tar det lugnt och stressar inte fram något. Det är bättre att det tar sin tid och att det blir rätt från början, för att flytta är ju inte direkt så roligt med allt släpande och packande.

 Så ser vår helg ut. Nu skall jag packa in lite grejer i bilen och sedan ta mig upp till Stockholm och Sveriges Radio. Glöm inte att lyssna och maila in Era tankar om radioprogrammet! Adress dit hittar Ni direkt under P4:s hemsida.

Ha en fantastisk helg och kram på Er från oss båda!

Tony & Alexander3047674_570_321

 Min andra radioshow! Lyssna här!

Postad: 10 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Jobb | Etiketter: , , | Kommentera

Alla ni som missade min andra radioshow “Irving i P4” kan lyssna via länken nedan.

Vi pratade bla om selfies, seniorboenden och om hur människor reagerar när ex brandlarmet går.

Enjoy!

/Tony

 Glöm inte imorgon fredag!

Postad: 7 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Okategoriserade, Radio, Tips | Etiketter: , , | 2 kommentarer

Imorgon fredag är det dags för min andra radioshow (av åtta totalt) så glöm inte att lyssna imorgon!

Sätt Er ned i favoritfåtöljen med en kopp värmande thé och knappa in P4 kl 13.00!

/Tony

 

 Radiopremiär över; PUST!…

Postad: 5 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Livet, Radio, Resa, Tips | Etiketter: , , , | En kommentar

Det har verkligen varit intensivt ett tag nu! Äntligen är radiopremiären för min show “Irving i P4” över! Det var bara så kul! Och jag var så nervös inför premiären att jag inte kunde sova på hela natten innan. Jag sprang omkring i Alexanders våning och var hypad och pratade sönder honom halva natten, innan jag (och han) äntligen fick ett par timmars sömn. Väl på plats i Sveriges Radio och en stund in i programmet började det släppa och det var bara så kul! Hoppas att ni lyssnade i fredags, annars kan ni gå in på Sveriges Radios hemsida och lyssna på programmet. Bara att klicka er fram.

Direkt efter programmet var det dags att åka till Arlanda för att ta flyget till Berlin. Och vi har haft det så fantastiskt trevligt i Berlin! En fantastisk stad med så mycket att se. Något traditionellt vi gjorde var att ta en sightseeingtur med en av bussarna genom Berlin, och det var verkligen värt att åka den två timmars turen för att få en snabb överblick av staden.

Sedan gick vi på ett par museum, åt god currywurst på en riktigt traditionell Berlinrestaurang och sista dagen var vi på ett fantastiskt frukostcafé med bordsservering och underbar inredning. Vi tänkte lite på hur mycket man egentligen rör på sig under en stadsweekend i jämförelse med en solsemester, och det är en stor skillnad . Vi har promenerat och promenerat till dess att fötterna inte orkade mer. Visst kan man få mycket motion under en vanlig solsemester med ex bad och dykning, cykla i öknen eller vad man nu hittar på. Men på en stadsweekend finns det ingen strand att sova bort dagarna på, så valet blir ofta mycket sightseeing, promenader och andra aktiviteter.

Hur som helst, Berlin var fantastiskt, radioshowspremiären över och nu väntar en ny spännande vecka! IMG_1368

 En dröm går i uppfyllelse

Postad: 10 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Jobb, Livet, Radio | Etiketter: , , , | En kommentar

Äntligen går en stor dröm hos mig i uppfyllelse!
Jag skall ha min egen talkshow på radio från november i år!
Det blir på fredagar i P4 från 1 november. Ska bli så spännande!
Detta är något jag drömt om länge, fast ett bra tillfälle och program har inte dykt upp förrän nu.
Självklart är det lite pirrigt också, jag har ju ingen stor erfarenhet av radio.
Som jag sa till Resume när de intervjuade mig så skall jag köra mitt race; öppna truten och bara köra på, ha ha!
Artikeln från Resume hittar ni här:
http://www.resume.se/nyheter/radio/2013/10/08/lets-dance-irving-ny-p4-vard/
Så nu får Ni alla hålla tummarna för mig den 1 november och glöm inte att ratta in P4!

/TonyRadioprofil med hårfobi

Postad: 17 november, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Radio | Etiketter: , | Kommentera

Jag var i radiosändning med Kattis Ahlström och gäster igår.
Kattis har fobi för hår.
Hahaha – med andra ord helt fel kille att ha i studion!

Vi hade riktig roligt kan jag säga 🙂

Gaaahh – han har hår!!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier