Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Älska floorbarre!

Postad: 24 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Livet, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Min kropp är min vånda ….

 

Igår undervisade jag totalt tio lektioner streetdance, freestyle och latinsk dans. Även om jag är i bra form så tar min kropp stryk av så många danser och lektioner. Idag känner jag mig som om jag blivit påkörd av en lastbil.

 

Då finns bara en sak att göra – floorbarre!

 

För er som inte vet vad floorbarre är kan man säga att det är en dansrehabilitering som innefattar klassisk balett, yoga och tai chi.

 

Jag älskar det! Efter en timme av denna rehabilitiering är min kropp i himlen och jag känner mig SÅ avslappnad och fokuserad. Redo för nya utmaningar …Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier