Tony Irving & Alexander

Perfekta väskan!

Postad: 6 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Fritid, Jobb, Kläder, Resa, Tips | Etiketter: , , , , | Kommentera

Att packa väskan inför jobb har blivit en rutin och jag gör det snabbt idag. Problemet för mig har dock alltid varit att jag haft så mycket väskor i bilen med kläder inför olika shower, och väskorna i sig har tagit enorm plats. Innan vi reste till Berlin förra helgen köpte jag en väska som jag hört mycket om och som är avsedd just för att kunna packa in i bilens bagagelucka och inte ta för mycket plats. Den heter Pagura3 och är en sk space clever luggage speciellt designad för bilens bagageutrymme. Och jag kan bara säga att den är super, och jag kommer att köpa ett set till för att använda under mina shower runtom Sverige! När den används får man plats med 2 x 35 liter bagage/kläder i de separata facken på den modell jag köpte, och när jag inte använder den blir den ungefär 10 cm hög/platt vilket gör den lätt att förvara. I Berlin fick väskan plats i en liten byrålåda så vi hade inga väskor att snubbla över under vistelsen i hotellrummet.

Kan verkligen rekommendera denna perfekta väska för alla som är i behov av att spara plats i bilen OCH hemma.

/TonyIMG_1292IMG_1291Spa instead of party

Postad: 2 september, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Fritid, Humor, Resa | Etiketter: , , | Kommentera

I took a short semester down to Gran Canaria this summer and ended up in the Swedish holiday resort of San Agustin. I wish some one had told me in advance that it was Gran Canarias Low season.
Extremly quiet and relaxing. I went down for a party and came home feeling as though I had been on a spa week.

/TonyCrazy schedule…

Postad: 28 juni, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Jobb, Livet, Resa, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera

tony_fangarna

 

Last week was horrible.
On Monday I flew from Skavsta to Beauvais. Took a transport form Beauvais to Paris . Waited 3 hours. Tooke the train to La Rochelle. Then a taxi to the hotel. 13 hours later I arrive at the hotel ready to start the following day filming Fångarna på fortet.
Due to the Airstrike we filmed early in the morning and then at 5 pm we were on a private flight back to Stockholm. All in a days work.
The consolation was that I worked with great people and challanged myself to face up to one of my biggest fears 😉Let´s get started!

Postad: 12 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Livet, Tankar, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Onsdag

Att skapa sitt första inlägg i en ny blogg är inte lätt.
Var börjar jag?
Vad ska jag skriva om så här i början?
Kommer någon att läsa?
Vem bryr sig?

 

För att vara ärlig är jag inte riktigt säker på hur man kommer igång, så det bästa är helt enkelt att bara säga:

”Hej!
Välkommen till min värld så läs och låt er roas!
Resan börjar nu!”Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier