Tony Irving & Alexander

Irritationsmoment; hänsynslösa rökare

Postad: 18 november, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Irritation | Etiketter: | Kommentera

Tyvärr måste jag erkänna att jag har varit rökare.

När jag tittar tillbaka på mitt liv kan jag lätt erkänna att rökningen har varit en av de mest idiotiska saker jag har gjort. Och tro mig – jag har gjort många dumma saker.

Som ex-rökare upplever jag det som högst irriterande att rökarna numera blockerar trottoarerna utanför restaurangerna, dag som natt. Ibland är de så många att de fyller hela gatan. Du måste slå dig genom en vägg av kompakt rök för att ta dig fram och det värsta är att de inte flyttar på sig. De står kvar som om de äger trottoaren.

Det som stör mig allra mest är att rökarna bara kastar iväg sina fimpar på marken och lämnar dem där. Som om de på något sätt bara ska försvinna och inte påverka omgivningen.

Jag vet att det är svårt för rökare att hitta någonstans att röka idag och jag vet också att att många känner sig förföljda för att de måste gå ut och röka.

Men snälla rökare – försök att ta lite hänsyn till människor som behöver passera dig på trottoaren och sluta kasta dina cigarettstumpar på marken om du inte tänker plocka upp dem själv …Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier