Tony Irving & Alexander

Rötskada åtgärdad

Postad: 31 maj, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Huset, Vardag | Etiketter: , , | Kommentera
Rötskadan åtgärdas

Rötskadan åtgärdas

Byggställningar på baksidan

Byggställningar på baksidan

När vi köpte radhuset så hade vi Anticimex som gjorde en inre besiktning för att vi skulle kunna sätta upp en åtgärdsplan på det mest nödvändiga. Det är något vi verkligen kan rekommendera alla som köper ett nytt boende att göra. Anticimex kom in och gick igenom hela huset och de hittade fyra punkter som de tyckte var värt att åtgärda. En av punkterna var en mindre rötskada under taknocken på baksidan av huset. Den ordnade föreningen att vi fick åtgärdad så nu är det klart, vilket känns skönt. Vi som inte har någon större erfarenhet av rötskador trodde att det skulle ta en vecka och att halva taket skulle rivas upp, men det visade sig att det var gjort på två dagar och nu är det som nytt igen.

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier