Tony Irving & Alexander

På plats på Sicilien!

Postad: 26 juni, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Livet | Etiketter: , , , | Kommentera

Äntligen är vi på plats på Sicilien för en veckas semester i solen. Det har varit ordentligt varmt här de senaste dagarna, runt 36 grader. Idag var det nästan så att man ville ligga i skuggan vid poolen för att inte få värmeslag.

Under eftermiddagen tog vi en promenad i stan och jag fick se Tony äta glass för första gången, ha ha! Han är inte direkt någon glassälskare, men jag tror värmen gjorde att han blev sugen.

 

Taormina

Utsikten från vår terass på hotellet i TaorminaSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier