Tony Irving & Alexander

Sälen-here we come!

Postad: 29 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Event, Fritid, Mingel, Resa | Etiketter: , , , , | Kommentera

Idag är det dags för en tur till Sälen över helgen! Ska bli så skönt med en helg på hotell och mys med Alexander och goda vänner! Hoppas att det finns tillräckligt snö bara. Har lovat Alexander att lära honom åka skidor. Är det dåligt med snö så får vi hålla oss till långa sköna promenader, spa och god mat. Det är inte tråkigt det heller!

Vi åker direkt efter min radioshow som är mellan 13.00-15.00. Så jag påminner er om att ställa in kanal P4 i efter lunch.

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=4566&grupp=20031

Bloggar och lägger in bilder efter helgen och berättar hur det gick med Alexanders skidskola.

Ha en skön helg och ät många lussekatter och drick varm glögg framför brasan!

/TonyIrritationsmoment; liftköer

Postad: 5 januari, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Irritation, Nyår | Etiketter: , , , | Kommentera

Jag älskar att åka skidor! Det har varit en hobby för mig sedan jag var barn. Och det är en av de få aktiviteter jag hade som barn som även delades av min far.

Sedan barndomens skidresor har jag försökt att komma iväg på en skidsemester varje år. Tack vare att jag haft förmånen att bo i andra länder har jag också kunnat åka skidor i många olika städer runt om i Europa och USA.

Skidåkningen i Sverige tog sin början för cirka tio år sedan. Under de senaste fem åren har jag varit Åre trogen varje nyårshelg!

MEN – jag vet inte om jag kommer att åka tillbaka igen vid den här tiden på året. Varje år har köerna gradvis vuxit sig allt längre kring liftsystemen. På tre olika dagar har vi tillbringat över 45 minuter per åk i någon kö. Det är ju löjligt!! Och varje år säger man samma sak – att lifterna kommer att bli fler.  Och därmed köerna kortare …

Det irriterar mig att vi accepterar att köa för barer, restauranger, bussar, tåg etc – och att vi nu måste köa även i skidsluttningarna.

En effektiv skiddag är kort som den är så här års, 9.30 till 15, så att gå miste om en massa härlig skidtid på grund av köer känns inte okej!!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier