Tony Irving & Alexander

Packning och flytt

Postad: 6 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Livet, Nyköping, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

För två veckor sedan packade vi ihop Tonys lägenhet i Nyköping. Att packa och flytta är ju inte det roligaste måste vi båda medge… Men, det är ett ypperligt tillfälle till att rensa ur gamla kläder och annan bråte så man slår två flugor i en smäll. Något som kommer att bli spännande att ta itu med för oss båda är alla dessa kläder. Vi har båda två en lite för stor garderob och lite för många skor, så nu blir det till att rensa för oss båda två. I nya huset skall vi bygga om ett förrådsrum så att det blir en riktigt bra garderob där vi lätta kan hitta allt. Eftersom Tony bor hemma hos mig i min lilla tvåa på 48,5 kvm just nu så har vi kläder nästan överallt där det finns plats, så att få ordning på detta blir prio ett för oss i nya huset.

Kram!

Alexander & TonyIMG_2639Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier