Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Beroendeframkallande tandvård

Postad: 24 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Hälsa, Hälsotipset, Tips | Etiketter: , , , | Kommentera

IMG_2245Alla har vi väl någon gång legat i tandläkarstolen och nervöst börjat flacka med blicken och stamma när tandhygienisten har börjat förhöra om användandet av tandtråd och man säger; Jovisst, jag använder tandtråd morgon och kväll och brer man på lite extra säger man att det använder man efter lunchen också. Allt för att blidka den stränga tandhygienisten och att slippa undan. För handen på hjärtat, tandtråd är ett elände att hålla på med när man står halvsovande framför badrumsspegeln med en halvmeter tråd runt fingrarna och försöker nå mellan varje tand. Och när man väl har lyckats så har man blodstopp i fingrarna efter att ha virat tråden sjuttioelva varv runt varje pekfinger. Men man har känt sig duktig och fri från skuldkänslor orsakade av den stränga tandhygienisten.

Senast jag var hos tandhygienisten tog jag upp det här problemet och berättade om mina skuldkänslor. Tänkte att det kommer att kännas bra att berätta om min hemlighet och att jag ibland inte orkar tandtråda så ivrigt som jag sagt att jag gjort. Då visade hon mig en tandsticka som förändrade allt. En perfekt tandtrådstandsticka! Själva stickan är belagd med mjukt “floss” och preppad med flour och antibakteriellt ämne. Den är lätt att använda och jag slipper blodstopp i fingrarna. Helt perfekt och idag är jag nästan beroende av denna lilla sticka, så jag vill tipsa alla som haft samma elände och skuldkänslor för tandtrådandet att prova den. 48 stickor i en liten ask för 26:- på Apoteket.

Lycka till!

Alexander

 

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier