Tony Irving & Alexander

Börjar slappna av…

Postad: 28 juni, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Jobb, Livet | Etiketter: , , , | Kommentera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fjärde dagen på semestern och nu känner jag att jag äntligen börjar slappna av inte bara i sinnet, utan även i muskler och leder. Har haft en del problem med nackkotorna och även med en axel. Har haft långa varma bad och stunder i jacuzzin och nu börjar det ge verkan. Kanske är det också värmen som gör att det känns bättre i leder och muskler.

Vi försöker kliva upp i ganska bra tid för att jobba ett par timmar med krönika, blogg och förberedelser. Sedan tar vi frukost och ett par timmar vid poolen följt av av lunch och promenad. Eftermiddagen går åt till ett par timmar i solen och efter det tar vi oss upp till rummet för att fortsätta med jobb och diskutera fram bra ämnen för framtida krönikor och projekt.

Det är ett sätt som känns väldigt bra för både Alexander och mig att jobba på det här viset, samtidigt som vi är i solen och kan ta en break. Sicilien

 

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier