Tony Irving & Alexander

Spring is in the air

Postad: 26 mars, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Hälsa, Livet, Smoothies, Tankar | Etiketter: , , | Kommentera

Its been quite a while since I’ve woken up to the sound of birds outside my window and the sun shining through the gap in my curtains . This morning was amazing.

As usual I took my morning walk around the harbour in Nyköping and the change is finally in the air. And it couldn’t happen at a better time. Let’s Dance starts on Friday and I need all the energy I can get.
This feeling of Spring and getting rid of the Winter Blues is just what I needed before the Show starts.

A nice fresh Smoothie and my morning ritual is complete. Now Im off to Stockholm for meetings with Ankar clothing about new products, G9 Events about the tour in Autumn and it’s never to early planning the Christmas show.

Can you believe spring is only starting and plans are in the air for the next Christmas show and its only Easter!

Tony Irvings frukost

Tony Irvings smoothieHur saker förändras …

Postad: 8 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Recept, Smoothies | Etiketter: , , , | Kommentera

Jag växte upp med typiska engelska frukostar som start på dagen. Ägg, bacon, bönor, stekt bröd, “black pudding” och svamp.

Och här är jag idag! Med morgonsmoothie gjord av:

Äpple, päron, banan, jordgubbar, blåbär, honung, ägg, yoghurt, färskpressad apelsinjuice, tomat, gurka och Mivitotal (kosttillskott).

Det är spännande och lite underligt att se hur mina matvanor har förändrats. Men jag har inte problem med vare sig kolesterolet eller högt blodtryck. Det har mina föräldrar … 😉

Frukost!Min egen ”killer drink”

Postad: 19 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Kost, Livet, Recept, Smoothies, Vardag | Etiketter: , , , , , , , | Kommentera

Engengjord smootie som jag bär med mig under dagen

 

Skratta inte nu, men jag har en drink som jag gör varje morgon. Och då menar jag varje morgon. Det är en form av smoothie men jag kallar den ”5 om dagen”. Jag gör en liter av drinken och bär den med mig överallt.

 

Tanken är att man väljer ut minst 5 olika frukter och/eller grönsaker och kombinerar dessa med två glas färskpressad apelsinjuice, en kopp yoghurt och honung.

 

Jag har druckit det här varje dag under de senaste två månaderna. Jag bär den med mig överallt och tar ett glas när jag behöver det. En liter tar mig igenom dagen.

 

Jag försöker kombinera de mest underliga smakkombinationerna bara för att få uppleva lite variation.

 

Dagens drink består av:
Äpple
Päron
Persika
Banan + selleri
Tomat
Broccoli
Blandade frysta bär
2 morötter
1 kopp yoghurt
1 kopp juice och 2 matskedar honung
Sedan lägger jag till 2 påsar WNT proteinpulver, triple protein.

 

Och sluta skratta nu – det här är toppen! Jag häller upp ”5 om dagen” i en flaska och tar den med mig vart jag än ska. Mina vänner tycker jag är knäpp, men jag mår prima av min ”killer drink”. Try it!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier