Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Hektisk helg

Postad: 17 december, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Jul, Mingel, Recept, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Under helgen bjöd jag och Alexander in ett tiotal vänner på en “Christmas Tapas Evening”. Vi hade varken tid eller plats att göra ett riktigt julbord så vi satsade på att göra mindre tapas av det vanligaste på julbordet. Vi gjorde små smörrebröd på vörtbröd, rödbetssallad och köttbullar, laxpaté med en gräddfilssås, sill och potatis, kalkon och givetvis en massa godis. Det var ett perfekt sätt att bjuda in vänner på lite julfirande utan att behöva stressa sönder sig av all matlagning. Vi dukade allt i köket hemma hos Alexander och gjorde en mindre buffé som gästerna själva kunde plocka ifrån. Alexander hade gett sig på att göra pepparkaksbakelser från ett recept han hittat via en känd matvarukedja. Och vi var både överens om en sak, vi gör inte om dem igen. Receptet var busenkelt och det var få ingredienser, men resultatet såg ut som en katastrof, ha ha! När bakelserna var klara såg de ut som överkörda stora sniglar. Inte alls som de små läckra bakverken på bilden, men det har vi väl alla råkat ut för någon gång eller hur? Trots det makabra utseendet på bakelserna, fick vi mycket beröm för dem smakmässigt.IMG_1808Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier