Tony Irving & Alexander

Change in direction…Or a return to the old one :)

Postad: 7 februari, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt | Etiketter: , , | Kommentera

For those of you that have been regular readers of my blogg you will have noticed that I’ve been quiet since Christmas.
The reason for this, is that I haven’t really been happy with the whole blogg thing since I changed from writing in English to Swedish.
The problem is that I am not very good in writing in Swedish and I had to have an editor check everything. Which meant that it took quite some time for my updates to be posted.
Prior to starting to blogg on Kurera all of my entries where in English and I have decided that I will return to writing in English.

So its back to being the English man in Sweden for me 🙂Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier