Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Vad händer med våra traditioner?

Postad: 9 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Irritation, Livet, Tankar | Etiketter: , , | Kommentera

Efter jul och nyår känner nog de flesta att nu får det gärna var lite lugnt och stilla efter all mat och fest. Man har fått sin dos av traditioner och tror att påsken är nästa tid som är förknippad med något mer traditionsrikt. Men, då smyger sig semlan in och förvirrar det hela. Kanske är det jag som börjar bli till åren och börjar bli förvirrad, men är det inte lite tidigt att börja med semlor ett par dagar efter nyår? Gick förbi ett av Norrtäljes kända bagerier förra veckan och det skyltades om att årets semlor äntligen är här! Äntligen? Jag som precis svalt den sista lussebullen. När allt skall maximeras och säljas så fort och så mycket som möjligt, vart tar då vår  vägen? Är den inte längre värd att vänta på? Längtan kan i sig vara en stimulans, något som håller oss igång. Vare det sig gäller semester, en saknad vän eller som i det här fallet; en enkel vetebulle med grädde, mandelmassa och florsocker. Jag tror att vi alla behöver känna längtan ibland och kan sakna den. Jag gör det i alla fall. Längtar ni? Och vad längtar ni efter just nu?

/Alexander

 

 

semlaSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier