Tony Irving & Alexander

Tyck synd om mig själv dagen…

Postad: 10 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Event, Hälsa, Jobb, Livet, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Sedan jag kom hem från Berlin har det varit fullt upp…

Haft veckan full med 6 uppträdanden och avslutade det hela med en heldag som konfrencier på en rikstävling .

Idag vaknade jag trött, hes och med feber. Känns som om jag sitter i en bubbla av självömkande idag.

Och det värsta är att Alexander arbetar natt och kan inte vara här och pyssla om mig. Så här ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv med en nyladdad bok på iPaden. Ingen mat i kylen, inte ens en skvätt mjölk till min kopp thé.

Vissa dagar när man vaknar och känner sig så här, vill man inte kliva upp ur sängen och vill bara att den skall vara över så att man kan vakna till en ny dag utan hes röst och varm panna.

“Stackars stackars mig dagen” får noll poäng!

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier