Tony Irving & Alexander

Lite galen helg

Postad: 23 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Event, Fritid, Jobb, Lektioner, Okategoriserade, TV | Etiketter: , , , | En kommentar

Hade ett par intensiva dagar i helgen som gick. På fredagen var det dags att köra en show i Vadstena Kloster. En fantastiskt fin stad som har allt av det jag gillar. Historia, vackra byggnader och charm. Läste att Vadstena har spår av gamla bosättningar från järnåldern och att staden var en anhalt för pilgrimsvandringarna till Trondheim. Riktigt spännande! Gamla byggnader och historia har ju alltid varit en stor grej för mig, och med min fantasi såg jag nästan framför mig hur livet kunde ha sett ut då.

Efter Vadstena var det dags att köra till Karlshamn där jag undervisade och hade föreläsningar. Dans i fokus för helgen var foxtrot, tango och swing. En toppenhelg med glada och dansanta människor!

Söndag kväll var det dags att sätta sig i bilen och köra 5½ timme hem till Nyköping. Pust! Äntligen hemma kröp jag upp i soffan med en kopp thé och såg fram emot en lång och sen myskväll framför tv:n. Efter en halvtimme eller så kom jag på att jag skulle ju upp tidigt och köra till Stockholm för inspelningen av “Förr eller senare” som går på TV4!  Så det blev att byta soffan mot sängen och ta en tidigare kväll än tänkt.

Måndag var jag piggare än jag väntat mig vara och hade en toppendag med alla deltagarna och teamet. Så glöm inte att titta på “Förr eller senare” med mig, Clabbe, Lars Ohly och Anna-Lena Bergelin(fd Brundin) på TV4 när det sänds!

/TonySök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier