Tony Irving & Alexander

Underbara Valborg!

Postad: 30 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Jobb, Let´s Dance, Livet | Etiketter: , , , | 2 kommentarer

Äntligen har vi kommit till den tid på året då det börjar kännas som om vintern har lämnat oss och grönskan tar över! Visst är det något speciellt med Valborg och tiden runt första maj? Idag när jag tog en promenad på stan såg jag de första studenterna med sina vita mössor och stora leenden, helt underbart! Det blir ju på något sätt som om livet känns lite lättare och ljusare, eller vad tycker ni? Sedan kan ju också våren vara en tid för förnyelse och det känner jag och Tony av väldigt mycket just nu. Tony är inne på sluttampen av Let´s Dance och vi håller samtidigt på att flytta in i vår nya bostad. Pust! I morgon skall jag börja plocka ihop min lägenhet och smygflytta lite lådor etc. Något som är skönt är att vi flyttar ju bara över gatan så jag kan köra lite grejer på min nya pirra som Tony införskaffade förra veckan. Det blir nog en syn för grannarna att se mig med pirran och tvåtusen lådor med kläder och böcker!

Önskar Er alla en trevlig Valborg och elda lugnt!

Kramar från oss!

Alexander & Tony eldSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier