Tony Irving & Alexander

Irritationsmoment; speedwayförare i snön

Postad: 11 december, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Irritation | Etiketter: , | Kommentera

Det upphör aldrig att fascinera mig hur människor kan låta sin egen dumhet ta över när de börjar köra sina bilar. Oavsett hur vädret är.

Under den senaste veckan har jag varit tvungen att köra upp till Stockholm ett par gånger för möten. Med tanke på att det varit snö- och stormvarningar behöver man inte vara hjärnkirurg för att räkna ut att man behöver köra med omsorg och uppmärksamhet.

Tre gånger bara den senaste veckan har jag blivit omkörd av idioter med en medelhastighet på över 120 km/tim, när vägarna har varit oplogade och snön har fallit tungt som en filt över vägbanorna.

Vid dessa tre tillfällen har nämnda förare orsakat problem för andra bilar på vägen då deras fordon skapar snöförödelse bakom sig när de snabbt svischar förbi. Men ju längre norrut jag kommit, vid alla 3 tillfällen, har dessa fordon åkt av vägen och landat i någon snövall. Och polisen har fått rycka ut för att hjälpa dem.

Det irriterar mig att vissa kan köra så vårdslöst att de orsakar problem för andra bilförare. Det irriterar mig att vissa kan köra av vägen på grund av sin egen dumhet och att våra skattebetalares pengar måste användas för att fixa deras vårdslöshet.

Vad som är ännu värre är idioter som saktar ner för att ta en titt på dessa förare när de har drivit bort från vägarna! De bromsar trafiken och skapar ännu fler problem.

Även detta är ett resultat av den initiala dumheten att köra som en speedwayförare i snökaos. MEN – de stannar inte för att hjälpa till …

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier