Tony Irving & Alexander

Vilse i skogen

Postad: 25 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Humor, Huset, Livet, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

För ett par dagar sedan tog jag och Alexander en tripp ut på landet för att besöka Väddö Möbelaffär. Väddö ligger ett par tre mil utanför Norrtälje och är en mysig liten ort i närheten av Grisslehamn. Vi tog oss dit för att hitta ett par soffor Alexander har kollat in och som han visste att möbelaffären skulle ha i sitt sortiment. Nu är det ett tag sedan Alexander var på Väddö senast och han hade inte riktigt koll på vart det låg. Så vi började köra och jag följde skyltarna… Ett par mil utanför Norrtälje var vi minst sagt ute i den mörka skogen och jag frågade Alexander om detta var vägen till Väddö, och han var lite bekymrad för det kändes inte rätt. När han kollade in vägskyltarna efter ett par frivarv i skogen visade det sig att jag följt skyltarna mot Vätö, inte Väddö, ha ha ha!

Så det blev en rejäl dagstur för oss, men vi fick se mycket av den vackra naturen utanför Norrtälje med dess ekar, ängar och vackra ladugårdar.

Dagen slutade bra och vi hann in till möbelaffären en halvtimme innan stängning och hittade sofforna, så slutet gott.

Landet utanför Norrtälje

Landet utanför NorrtäljeSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier