Tony Irving & Alexander

Trädgårdspyssel

Postad: 24 juli, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Blommor och blad, Fritid | Etiketter: , , , | 7 kommentarer

I flera dagar har vi pysslat och slitit i trädgården på baksidan av huset. När vi flyttade in till nya huset så var det bara en jordhög och buskage man möttes av. Efter att ha forslat bort fyra släpkärror buskar,döda träd och ett och annat träd så har vi börjat få lite ordning. Snickarna har byggt upp ett trädäck och nu inväntar vi bara ett staket och en markis så kan vi njuta av terassen.

För att få in lite liv på baksidan så installerade vi på egen hand en liten damm och ett minivattenfall. Vi var lite tveksamma på om det var en damm vi skulle ha, och inte bara en liten plätt med blommor. Men nu när vi har slutresultatet framför oss så ångrar vi oss inte.

Nedan kan ni se före och efter-bilder från anläggningsarbetet med dammen. Hoppas att Ni tycker att det ser bra ut.

Kram från oss båda i sommarvärmen!

Tony & Alexander

IMG_3456 IMG_3458 IMG_3472 IMG_3482Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier