Tony Irving & Alexander

Renskrapat berg!

Postad: 16 augusti, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt | Etiketter: , , , | 5 kommentarer

Måste ju visa en bild på berget bakom huset som Tony har skrapat rent och rensat i fem dagar! Nu börjar det likna något efter 15 skottkärror jord, bråte och kvistar. Vi har installerat belysning på marken som lyser upp berget under kvälls/nattetid så det har blitt riktigt effektfullt tycker vi.

Nu inväntar vi färdigt gräs på rulle som vi skall lägga ut på de kala fläckar som uppstått under rensningen av allt bråte, och när det är på plats så kommer vi nog att ha ett riktigt fint berg. Berg på en tomt är ju alltid lite knepigt, då det begränsar vad man kan göra. Men, skam den som ger sig! Med lite fantasi, bra belysning och nya växter så tror jag att vi kommer att vara stolta och glada över bergklumpen bakom oss. Och sedan känns det väldigt tryggt med ett berg bakom huset, lite skyddande på något sätt.

Om någon av er har tips på vad vilka växter som trivs på berg och lite utsatta ytor så släng iväg ett meddelande till oss.

Vårt polerade berg bakom huset!

Vårt polerade berg bakom huset!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier